POZOR! Přestupní období 2022/2023 končí již v neděli

Buly (ilustrační foto) | foto: Martin Flousek/Český florbal

Níže přinášíme informace týkající se konce přestupního období a konce roku. V souhrnném článku najdete informace o platbách, přestupech či provozu sekretariátu.


PLATBY

Nejprve upozorňujeme, že je potřeba uhradit všechny platby, které ještě nebyly uhrazeny, do čtvrtka 22. 12. 2022! Všechny žádosti vyžadující platbu, které nebudou do 22.12.2022 uhrazeny, budou smazány.

Pokud si tedy chcete uhradit licenci do 1.1.2023, abyste předešli výdajům navíc, tak s tím neotálejte.

PŘESTUPNÍ OBDOBÍ

Konec přestupního období v sezóně 2022/2023 připadne na neděli 15. ledna 2023 kromě kategorií starších žáků/žákyň a mladších, u kterých připadá konec přestupního období na pátek 31. 3. 2023.

Datum OD/DO na žádosti musí spadat do přestupního období a žádost musí být podána příslušným tlačítkem do konce přestupního období nebo nebude projednána.

Konec přestupního období se týká všech matričních žádostí měnících oddílovou příslušnost či jakkoliv upravujících start hráče v družstvu jiného oddílu. Konkrétně jde o podání žádostí o přestup, hostování, předčasné ukončení hostování, střídavé hostování, střídavý start a předčasné ukončení střídavého startu.

Současně připomínáme, že o všech žádostech (přestupy, hostování, ukončení hostování, střídavé hostování, střídavý start, atd.) jejichž termín podání je do konce přestupního období musí být rozhodnuto do 14 dnů od konce přestupního období a tedy musí být uhrazeny nejpozději do 29. 1. 2023. V případě, že žádost nebude k uvedenému datu zaplacena bude automaticky označena za neprojednanou a příslušný matriční úkon se již neprovede.

PROVOZ SEKRETARIÁTU

Celostátní sekretariát v Praze a Matriční úsek bude uzavřen od 22. 12. 2022 do 30. 12. 2022. Znovu otevřen bude v novém roce 2. 1. 2023.

MEZINÁRODNÍ PŘESTUPY

Stejně jako v ČR tak i na mezinárodní scéně končí přestupní období 15. 1. 2023. V případě mezinárodního přestupu je nutné doručit IFF žádost o přestup do půlnoci středoevropského času. Žádosti je možné podávat emailem. Dodány musí být do výše uvedeného termínu. Pozdě podané žádosti, i kompletní, budou z důvodu pozdního podání automaticky zamítnuty.

V případě jakýchkoliv dotazů týkajících se mezinárodních přestupů se neváhejte obrátit na IFF na email transfer@floorball.sport.

Pokud chcete anebo budete řešit mezinárodní přestup podívejte se na stručný návod jak postupovat na našich stránkách.

ZMĚNY NA SOUPISKÁCH

V termínu od 9. do 13. ledna 2023 se v informačním systému FIS znovu otevřou soupisky pro editaci. Oddíly budou mít možnost před vstupem do druhé poloviny sezony přesouvat hráče mezi jednotlivými soupiskami.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se