Přestupní období mladších kategorií končí 31. 3. 2023

Matrika, ilustrační fotografie | foto: Adobe Stock

Blíží se konec přestupního období letošní florbalové sezony 2022/23 pro kategorie starších žáků/žákyň a mladších. Připomínáme, že ten, kdo chce v této sezoně ještě změnit dres, musí svoji žádost podat včas!


Konec přestupního období pro kategorie starších žáků či žákyň a mladších letos připadá na pátek 31. března 2023

Datum OD/DO na žádosti musí spadat do přestupního období a žádost musí být podána příslušným tlačítkem do konce přestupního období 31. 3. 2023 nebo nebude projednána. 

Konec přestupního období se týká všech matričních žádostí měnících oddílovou příslušnost či jakkoliv upravujících start hráče v družstvu jiného oddílu. Konkrétně jde o podání žádostí o přestup, hostování, předčasné ukončení hostování, střídavé hostování, střídavý start a předčasné ukončení střídavého startu.

Současně připomínáme, že o všech žádostech (přestupy, hostování, ukončení hostování, střídavé hostování atd.), jejichž termín podání je do konce přestupního období, musí být rozhodnuto do 14 dnů od konce přestupního období a tedy musí být uhrazeny nejpozději do 14. dubna 2023. V případě, že žádost nebude k uvedenému datu zaplacena, bude automaticky označena za neprojednanou a příslušný matriční úkon se již neprovede.

Dále bychom také rádi upozornili na termín podání žádostí týkajících se převodu mládežnických družstev. Tuto speciální problematiku řeší organizační směrnice a termín podání žádostí je čtvrtek 30. března 2023.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se