V Ostravě se 7. 5. 2024 uskuteční 18. společná valná hromada Olomouckého a Moravskoslezského kraje

Český florbal (ilustrační foto) | foto: Český florbal

Dne 7. května 2024 se od 17:30 hodin v AULE (učebna č. 207) City Campus, Ostravská univerzita, Moravská Ostrava 3397, Ostrava-Moravská Ostrava 702 00, uskuteční 18. krajská valná hromada Olomouckého a Moravskoslezského kraje


Na krajskou valnou hromadu má každý oddíl, administrativně spadající do daného kraje, právo vyslat jednoho delegáta s právem hlasujícím, z řad členů daného oddílu. Delegát musí přede dnem konání krajské valné hromady odevzdat delegační lístek podepsaný statutárním zástupcem oddílu primárně skrze FIS, případně jej ve výjimečných případech přinést osobně přímo na krajskou valnou hromadu. Počet hostů z jednotlivých oddílů není omezen.

Podkladové materiály ke krajské valné hromadě, které budou obsahovat program jednání VH, jednací a volební řád, zprávu o rozvoji florbalu v regionu včetně Dlouhodobého a Ročního plánu rozvoje regionu, zprávu o činnosti VV v regionu, zpráva o činnosti jednotlivých komisí, přehled hospodaření za rok 2023, návrh rozpočtu za rok 2024, návrh kandidátů na delegáty na celostátní valnou hromadu Českého florbalu, návrh souboru usnesení, Vám budou zaslány e-mailem nejpozději do 30. dubna 2024.

Současně si Vás dovoluji upozornit na usnesení vyplývající také ze stanov, že případné návrhy ovlivňující znění řádů a předpisů je nutné předložit písemně předem tak, aby daný návrh mohl být zaslán všem delegátům v podkladových materiálech. Návrhy na změny a doplňky předpisů v regionu Olomouckého a Moravskoslezského kraje můžete zasílat doporučenou poštou nejpozději do 29. dubna 2024 na adresu sekretariátu: Český florbal Moravskoslezský kraj, náměstí Svatopluka Čecha 518/10, 702 00, Ostrava - Přívoz nebo naskenované na e-mail: segeta@ceskyflorbal.cz.

Na celostátní valnou hromadu Českého florbalu mohou být vysláni maximálně 4 delegáti Olomouckého kraje a 9 delegátů Moravskoslezského kraje. Nominace delegátů na celostátní valnou hromadu se primárně podávají skrze systém FIS nejpozději do 29. dubna 2024, případně je možné je výjimečně zaslat na příslušných formulářích na adresu sekretariátu: Český florbal Moravskoslezský kraj, náměstí Svatopluka Čecha 518/10, 702 00, Ostrava - Přívoz nebo naskenované na e-mail: segeta@ceskyflorbal.cz.

Podklady pro valnou hromadu:

OLaMS - Oznámení o konání VH 2024

OLaMS - Delegační lístek na VH 2024

OLaMS - Nominace na delegáta VH ČF 2024

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se