Novinka na videoplatformě, v elitních soutěžích půjdou zakoupit i jednotlivé zápasy

Produkce utkání Livesport Superligy | foto: Matyáš Klápa/Tatran Střešovice

Od prvního březnového víkendu, kdy odstartuje čtvrtfinále a boj o záchranu v ČEZ Extralize a 1. lize mužů, a zároveň proběhne poslední kolo základní části Livesport Superligy, bude nově možné sledovat zápasy i bez zakoupení měsíčního či ročního předplatného. Fanoušci nově dostanou možnost si zaplatit sledování jednoho konkrétního zápasu.


Možnost sledovat utkání formou PPV (pay per view) bylo dosud možné pouze u zápasů české reprezentace na zahraničních turnajích či v rámci Poháru mistrů. S nastupujícím play-off bude tato možnost zavedena také u elitních soutěží. Cena jednotlivého utkání bude 70 korun.

"Vycházíme tak vstříc nejen fanouškům, ale také samotným oddílům, mezi nimiž proběhl dotazníkový průzkum a velká většina vyjádřila přání, aby byla tato forma sledování zápasů zavedena. Zároveň z něj vzešla i finální cena za sledování jednoho zápasu. Play-off respektive play-down je specifickou částí sezony. Chceme dát divákům, kteří by váhali, zda pro ně bude výhodné zakoupit si měsíční předplatné, alternativu, jak zhlédnout zápasy svých oblíbených týmů či pustit si například rozhodující duel vybrané série," říká ředitel oddělení Marketingu a komunikace Českého florbalu Roman Urbář.

Ten zároveň bere toto období jako test. "Prakticky celá tato sezona je pro nás zkouškou, během níž chceme zjistit, jak co nejlépe produkt v podobě videoplatformy fanouškům přizpůsobit. V případě, že bude o zakoupení jednotlivých zápasů zájem, tak budeme uvažovat o tom, že jej zavedeme v nadcházející sezoně jako pevnou součást nabídky. Je důležité, že i oddíly zlepšily produkci utkání a právě přechod na PPV je dalším krokem, kdy je nutné kvalitu fanouškům přinést. Samozřejmě si uvědomujeme, že je stále na čem pracovat," vysvětluje Urbář.

Nadále bude možné zakoupit si roční nebo měsíční předplatné, které mají platnost 365, respektive 30 dní od data zakoupení, od tohoto víkendu již nebudou k dispozici víkendové balíčky pro elitní florbal, i proto, že play-off se bude hrát i v týdnu a nahradí je právě možnost PPV.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se