Bleci se zachraňují v superlize! Zvládli sedmý duel s Pardubicemi

Sedmé utkání prvního kola play-down mezi Black Angels a Pardubicemi | foto: BLACK ANGELS

V klíčovém měření sil obstáli florbalisté Black Angels. Rozhodující bitvu prvního kola play-down Livesport Superligy urvali ve svůj prospěch 4:2 a posílají Pardubice do dalších střetnutí o záchranu. Rozdílovou trefu dával za domácí Matouš Burian z trestného střílení.


BLACK ANGELS – SOKOLI Pardubice 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) | série 4:3

Úmorná série doputovala až k ultimátnímu sedmému duelu, který načaly úspěšněji Pardubice. Na jejich trefu z páté minuty ovšem Pražané odpověděli ještě do přestávky, a tak drama pokračovalo i po ní.

Právě prostřední pasáž přinesla velkou výhodu Black Angels, když se dvakrát zapsal mezi střelce Matouš Burian a zkompletoval hattrick, na nějž najel už během úvodního dějství. Ve 35. minutě dokonce zužitkoval trestné střílení.

Stejně jako do druhé části, i do té třetí lépe vstoupili domácí a potvrdili, že míří za vítězstvím. Sokoli kromě následného snížení v početní převaze totiž už neskórovali a čeká je druhé kolo play-down s Butchisem. Zato Black Angels si zajistili účast v Livesport Superlize také pro příští ročník.

Branky: 18. Burian, 22. Burian, 35. Burian, 41. Doležal – 5. Bína, 45. Kaluža. Rozhodčí: Kostinek – Reichelt. Vyloučení: 2:1. Využití: 1:0. Diváků: 331. Zásahy brankářů: Matiášek 11 – Haleš 13. MATCH CENTER | VIDEOPŘENOS

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se