Zprávy

KFC Street Floorball 2024
dnes
Ohlasy

Byly jsme dobře připravené, říká po vítězném úvodu Sikorová

Úspěšný vstup. Tak hodnotí úvodní bitvu na světovém šampionátu v Lahti Nela Sikorová, která byla vyhlášena nejlepší českou florbalistkou v duelu. Na demolici Slovenska poměrem 16:1 se podílela hattrickem.

2 minuty

dnes
Souhrn

Bombastický úvod šampionátu! Juniorky zničily Slovensko

Vrcholná akce juniorských reprezentantek začala naprosto ideálně. Mistrovství světa ve finském Lahti zahájily Češky drtivým vítězstvím o 15 branek nad Slovenskem. Řada našich florbalistek pak zaznamenala pěkné individuální úspěchy, co se týče statistik.

2 minuty

dnes
Novinka

České výběry na šampionátu tři na tři: Do Lahti letí i bývalá reprezentantka

O nadcházejícím víkendu (11. – 12. května) proběhne v rámci světového šampionátu juniorek ve finském Lahti vůbec první mistrovství světa ve florbale tři na tři. Česká republika na něm bude mít zastoupení v mužském i ženském turnaji.

3 minuty

dnes
Přestup

Bratři Hanákovi znovu spolu! Radek doplní kádr mistra

Na superligové scéně dojde k obnovení rodinné spolupráce. Po trase Black Angels – Tatran se vydal Radek Hanák, který tak následuje kroky svého mladšího bratra.

1 minuta

včera
Soutěž

Vychytej si velkou párty! Druhá fáze Holba 100 je tady

Druhý ročník soutěže Holba 100 pomalu míří do svého závěru. Ligové soutěže jsou uzavřeny a nyní přichází čas na to, aby si některý z 317 týmů, který dokázal nasázet v sezoně sto branek a více, přihrál parádní rozlučku s kompletním pivním a jídelním servisem a DJem od hlavního partnera Českého florbalu pivovaru Holba!

2 minuty

včera
Přestup

Reprezentantka Chudá si vyzkouší další zahraniční angažmá, zakotví ve Švýcarsku

Bronzová medailistka z posledního mistrovství světa v Singapuru Eliška Chudá přestupuje do zahraničí. Útočnice pražského Chodova posílila celek UHV Skorpion Emmental Zollbrück.

2 minuty

6.5.2024
Přestup

Čermák vyhlíží severskou misi! Po treblu jde do Jonköpingu

Český florbal bude mít dalšího zástupce v zahraničním klubu. Do švédského Jönköpings IK přestupuje Martin Čermák, který strávil předešlé tři sezony ve střešovickém Tatranu. Po úspěchu v domácím poháru, Champions Cupu i BigBoard Superfinále tak vyhlíží novou výzvu na severu.

1 minuta

6.5.2024
Ohlasy

Juniorky zakončily kemp a vyrážejí do Finska. Čeká nás dlouhá cesta, hlásí Sikorová

Čas před startem Mistrovství světa juniorek 2024 se neúprosně krátí a českou reprezentaci tak čeká po ukončeném soustředění přesun do Finska. Jak se akce líbila Nele Sikorové a co na tým říká hlavní trenér Tomáš Martiník?

1 minuta

6.5.2024
Přestup

Stabilní opora přestupuje: Bína mění po více než dekádě Boleslav za Lípu

Po 11 letech v dresu Mladé Boleslavi míří za změnou Jakub Bína. Autor 175 gólů v nejvyšší soutěži a trojnásobný superligový mistr přestupuje do České Lípy, kde chce dát své kariéře nový impulz. Odchovanec Havlíčkova Brodu si v dresu Středočechů prožil kompletní pouť od dorosteneckých let až po nejvyšší florbalové mety.

2 minuty

6.5.2024
Novinka

Startuje MS juniorek! Češky prověří Slovensko, Švýcarsko a Lotyšsko

Start světového šampionátu juniorek 2024 již odpočítává posledních pár dní a národní tým již finišuje svou přípravu. Na koho Češky narazí v základní skupině a nad kterým soupeřem visí největší vykřičník?

3 minuty