News

KFC Street Floorball 2024
today
After game interviews

Klíčová byla přesilovka, Lotyšsko nesmíme podcenit, hlásí dvougólová Lískovcová

České juniorky mají po dvou odehraných zápasech již jisté první místo ve skupině a tím i postup do semifinále mistrovství světa. Strůjkyní vítězství proti Švýcarsku byla hlavně dvougólová Karolína Lískovcová, která si připsala také svůj první gól na šampionátu.

1 minute

today
Fans

Fair play moment sezony! Pošli nám svůj tip

Vyhlášení anket o nejlepší florbalistky a florbalisty sezony tentokrát doprovodí speciální kategorie, v níž se Český florbal rozhodl ocenit momenty fair play. Ne všechny se k nám však dostanou, proto máme výzvu pro vás, fanoušky a fanynky. Pokud jste byli během uplynulého ročníku svědky fair play chování, pak nám daný moment, prosíme, pošlete.

1 minute

today
Summary

Rázná otočka! Češky daly tři branky za dvě minuty a porazily Švýcarsko

České juniorky zvládly i druhé utkání na světovém šampionátu v Lahti. Skvělým obratem v duelu proti Švýcarsku si zajistily nejen postup do semifinále, ale také vítězství v základní skupině.

2 minutes

today
Transfer

Stříbrný medailista z MS mění dres. Gruber bude hrát ve Spartě

Po osmi letech se s Mladou Boleslaví loučí Jakub Gruber. Zkušený obránce se stane od nového ročníku posilou pražské Sparty.

2 minutes

yesterday
After game interviews

Byly jsme dobře připravené, říká po vítězném úvodu Sikorová

Úspěšný vstup. Tak hodnotí úvodní bitvu na světovém šampionátu v Lahti Nela Sikorová, která byla vyhlášena nejlepší českou florbalistkou v duelu. Na demolici Slovenska poměrem 16:1 se podílela hattrickem.

2 minutes

yesterday
Summary

Bombastický úvod šampionátu! Juniorky zničily Slovensko

Vrcholná akce juniorských reprezentantek začala naprosto ideálně. Mistrovství světa ve finském Lahti zahájily Češky drtivým vítězstvím o 15 branek nad Slovenskem. Řada našich florbalistek pak zaznamenala pěkné individuální úspěchy, co se týče statistik.

2 minutes

yesterday
News

České výběry na šampionátu tři na tři: Do Lahti letí i bývalá reprezentantka

O nadcházejícím víkendu (11. – 12. května) proběhne v rámci světového šampionátu juniorek ve finském Lahti vůbec první mistrovství světa ve florbale tři na tři. Česká republika na něm bude mít zastoupení v mužském i ženském turnaji.

3 minutes

yesterday
Transfer

Bratři Hanákovi znovu spolu! Radek doplní kádr mistra

Na superligové scéně dojde k obnovení rodinné spolupráce. Po trase Black Angels – Tatran se vydal Radek Hanák, který tak následuje kroky svého mladšího bratra.

1 minute

7.5.2024
Tipster

Vychytej si velkou párty! Druhá fáze Holba 100 je tady

Druhý ročník soutěže Holba 100 pomalu míří do svého závěru. Ligové soutěže jsou uzavřeny a nyní přichází čas na to, aby si některý z 317 týmů, který dokázal nasázet v sezoně sto branek a více, přihrál parádní rozlučku s kompletním pivním a jídelním servisem a DJem od hlavního partnera Českého florbalu pivovaru Holba!

2 minutes

7.5.2024
Transfer

Reprezentantka Chudá si vyzkouší další zahraniční angažmá, zakotví ve Švýcarsku

Bronzová medailistka z posledního mistrovství světa v Singapuru Eliška Chudá přestupuje do zahraničí. Útočnice pražského Chodova posílila celek UHV Skorpion Emmental Zollbrück.

2 minutes